Wyszukiwanie zaawansowane
1 » 2 » IRISH WHISKY3
IRISH WHISKY

IRISH WHISKY

Dostępność:Dostępny

Czas wysyłki:24 godziny

Koszt wysyłki:od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:List Polecony Ekonomiczny (Poczt Polska) - do 350g Brutto - 5,60 zł
List Polecony Priorytetowy (Poczta Polska) - do 350g Brutto - 6,90 zł
Kurier Pocztex48 - 12,90 zł
InPost Paczkomaty24 - 10,00 zł
Kurier Inpost - 10,00 zł
Kurier Pocztex48 Pobraniowy - 14,50 zł
Kurier Pobraniowy Inpost - 13,00 zł
Przesyła poza granice Polski. - 0,00 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie - 11,30 zł

Wybierz wielkość opakowania:

Cena: 5,99 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Kupując ten produkt otrzymasz od nas 6 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie.

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Prawdą jest to, że herbata czerwona może być równie dobra a nawet lepsza niż jakakolwiek inna. Połączenie herbaty pu-erh z jabłkiem, ananasem i wyraźnym aromatem irlandzkiej whisky tworzy napój bardzo ciekawy w swojej kombinacji. W zapachu przypomina delikatnie dojrzałą whisky, w smaku zbliżona do czarnej herbaty z odrobiną mocnego alkoholu. Charakterystyczny lekko mętny i ciemno mahoniowy kolor jest bardzo zbliżony do koloru tego mocnego trunku. Herbaty tego typu są uważane za pomocne przy odchudzaniu ponieważ pomagają organizmowi w spalaniu tłuszczy roślinnych i zwierzęcych oraz podnoszą metabolizm. Polecam gorąco.
 
  • Sposób Parzenia: Herbaty czerwone można parzyć na dwa sposoby. To indywidualnie trzeba znaleźć ten właściwy dla siebie.
  1. Na 1 filiżankę stosuje się 1 łyżeczkę, na szklankę - 2 łyżeczki suszu. Woda o temperaturze 96 stopni Celsjusza, a czas parzenia od 3 do 5 minut.
  2. Herbatę należy zalać wodą o temperaturze 96 stopni Celsjusza, po czym od razu wodę tę zlać. Tak przelany susz zalewamy ponownie wodą o tej samej temperaturze i parzymy od 3 do 5 minut.
  • Ważne: Herbaty czerwone można parzyć od 3 do 5 razy za każdym wydłużając czas. Pierwsze parzenie 3-4 minuty.
  • Składniki: Czerwona herbata Pu-erh, Jabłko, Ananas, Aromat irlandzkiej whisky.
  • Kraj produkcji: Polska.
  • Kraj pochodzenia herbaty: Chiny.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 25 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.

Napisz recenzję
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

Copyright © Alchemia Smaków - Wszelkie prawa zastrzeżone / Realizacja: TechnikaReklamy.pl